Chicago’da 7 yaşında bir çocuk vurularak öldürüldü

Abone ol

Bu sene 32’si ölümcül olmak üzere 250’den fazla çocuğun vurulduğu Chicago’da çocuk cinayetlerinin arasına bir yenisi daha eklendi.

GERÇEK GÜNDEM / ÇEVİRİ - Bu sene 32’si ölümcül olmak üzere 250’den fazla çocuğun vurulduğu Chicago’da çocuk cinayetlerinin arasına bir yenisi daha eklendi.

Park halinde olan bir aracın içerisinde bulunmakta olan 7 yaşındaki kız Pazar günü Türkiye saatine göre akşam 21.00 sularında göğsünden vurularak öldürüldü.

Hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen küçük kız kurtarılamadı. Polis, olaya karışan saldırgan veya saldırganların kimliğini henüz tespit edemedi.

Illinois eyaletinin Chicago şehrinde Chicago Polis Departmanı’nın verilerine göre cuma akşam 17.00’den pazar günü öğleden sonraya kadar toplamda 4’ü ölümcül olmak üzere 46 kişi silahla yaralandı. Bu yaralanmalardan 23’ü sadece 4 saatlik bir periyotta gerçekleşti. Bu sene sadece Chicago’da 2.123 kişi silahla yaralandı. Polis departmanının verilerine göre silahla adam yaralama oranı geçen seneye göre %12 artış gösterdi. (ABC NEWS)

Kabil Havalimanı'nda meydana gelen izdihamda beş kişi hayatını kaybetti Dünya Zoom toplantısı sırasında çocuğu tarafından kafasından vuruldu! Dünya Afganistan'ı ele geçiren Taliban'dan açıklama: Bu kadar kolay beklemiyorduk Dünya Taliban'ın ele geçirdiği Kabil'de kaçış paniği! İzdiham yaşandı Dünya