CHP Gaziosmanpaşa'dan Canan Kaftancıoğlu'na ziyaret

Abone ol

CHP Gaziosmanpaşa'nın yeni İlçe Başkanı olan Hakan Bahçetepe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret etti.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü’nde pazar günü yapılan olağan kongrede CHP Gaziosmanpaşa'nın yeni İlçe Başkanı olan Hakan Bahçetepe'den CHP İstanbul'a ziyaret.

CHP'li Hakan Bahçetepe ve CHP Gaziosmanpaşa ilçe yönetimi göreve başladıktan sonra CHP İstanbul İl binasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret etti.

CHP Gaziosmanpaşa'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada, “Son derece demokratik bir ortamda seçimi tamamlandı. Ben Gaziosmanpaşa ilçe Başkan Hakan Bahçetepe ve yeni yönetimini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Saray'ın kararname çıkmazı! 24 kararnameyi değiştirmek için 31 kararname daha yayımlandı Siyaset İbrahim Kalın: Türkiye sahada ve masada güçlü olmaya devam edecektir Siyaset CHP'de yeni yılın ardından ilk toplantı Siyaset CHP İstanbul'dan Ali Gökçe'ye son görev Siyaset