CHP Milletvekilleri gözaltına alınan Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri için Vatan Emniyet'te

Abone ol

CHP Milletvekillleri Sezgin Tanrıkulu, Sera Kadıgil ve Ali Şeker gözaltına alınan Boğaziçi Üniversitesi için Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.

Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı kararıyla rektörlüğe atanan AKP Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı protestolar bugün de devam etti.

Gün içinde çok sayıda öğrenci gözaltına alınırken polis kampüse girerek öğrencilere müdahale etti. Gözaltına alınan öğrenciler otobüslerle kampüsten çıkartılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yol TV'nin haberine göre; CHP Milletvekillleri Sezgin Tanrıkulu, Sera Kadıgil ve Ali Şeker gözaltına alınan öğrenciler için Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.

Milletvekilleri, öğrencilerin en temel haklarını kullandıklarını belirterek polisin müdahalesine ve gözaltılara tepki gösterdi.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy paylaştı! İşte İzmir'de risk taşıyan fay hattı Güncel Sosyal medya Boğaziçi için ayakta: Aşağı Bakmayacağız! Güncel Ailesinin haber alamadığı genç kız, yüzü kanlar içinde bulundu! Güncel Yüzlerce polis Boğaziçi Üniversitesi'ne girdi: Öğrencilere sert müdahale! Güncel