CHP Selim İlçe Başkanı Barış Koç: Çiftçimizin hak arama mücadelesinde sonuna kadar yanındayız

Abone ol

Kars'ın CHP Selim ilçe başkanı Barış Koç, "Çiftçilerimizin çoğu ekili arazisinin yarısından fazlasının Tarım ve orman il müdürlüğünce silindiğini söyledi." ifadeleriyle bölgedeki çiftçilerin sorunlarını dile getirdi.

Kars'ın CHP Selim ilçe başkanı Barış Koç, kentteki tarım sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

Lider Haber Aajansı'nın aktardığına göre; Koç, "Çiftçilerimizin çoğu ekili arazisinin yarısından fazlasının Tarım ve orman il müdürlüğünce silindiğini ve çoğu çiftçininde askı listelerinde isminin olmadığını ve vatandaşın dilekçeler verip itiraz ettiğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Koç, Cumhuriyet Halk Partisi Selim ilçe örgütü olarak konuyu ilçe tarım müdürlüğüne giderek yerinde incelediğini belirterek müdürlüğün “Bitkisel üretime destekleme yapılmasına dair tebliğinde değişiklik yapılarak 3 yıl kuralı 2018 başlangıcı olduğunu ve değişiklikle 2019 dan itibaren geçerli olacağını söyledi “ ilçe tarım müdürümüze ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. CHP Selim ilçe örgütü olarak çiftçimizin hak arama mücadelesinde sonuna kadar yanındayız" dedi.

Merkez Bankası eski Başkanı İYİ Partili Durmuş Yılmaz koronavirüse yakalandı Siyaset Erdoğan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüştü Siyaset Başak Demirtaş'tan Selahattin Demirtaş paylaşımı Siyaset 'Kobani soruşturması'nda yeni gelişme! Selahattin Demirtaş hakkında iddianame hazırlandı Siyaset