CHP'li başkana silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Abone ol

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e yönelik silahlı saldırı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

CHP'li Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e yönelik düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

VALİLİK: 2 KİŞİ GÖZALTINDA

Burdur Valiliği'nce Yeşilova Belediye Başkanı CHP'li Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'in evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, saldırıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"20.04.2020 günü saat 04.40 sıralarında Burdur İli Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel ikametlerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralanmışlardır. Burdur Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam etmekte olup genel sağlık durumları iyidir. Şu an itibarıyla 2 kişi gözaltına alınmış olup, olayın aydınlatılması ve failin yakalanması ile ilgili çalışmalar bütün imkânlar kullanılarak kapsamlı olarak sürdürülmektedir. Geçmiş olsun dileklerimiz ile kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Gözaltı işlemini Burdur'da gazetecilik yapan Serkan Şimşek de duyurdu.

Şimşek, sosyal medya paylamışında "Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'e düzenlenen silahlı saldırı sonrası az önce şüpheli 2 kişi Yeşilova ilçesinde Emniyet ekipleri tarafından göz altına alındı." dedi.

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

Yeşilova Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan Mümtaz Şenel'in ameliyatının başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Mümtaz ŞENEL, şuan ameliyattan çıktı. Sağlık durumu çok şükür iyi.
Başkanımıza acil şifalar diliyoruz.
Arayan, soran, mesaj atan, herkese cok teşekkür ediyoruz.
Suçluların en kısa sürede yakalanmasını umuyor, saldırıyı şiddetle kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.

'Polis' diye kapıyı açtırıp CHP'li başkana ateş ettiler

Uzmanlar Türkiye'nin yeni koronavirüs tablosunu umut verici olarak niteledi Güncel Dr. Savaş'tan çarpıcı koronavirüs açıklaması: Enfekte olan 1 milyon kişi var Güncel Diyanet artık sosyal medyada: 81 ile talimat gitti Güncel Adanalılar kısıtlamanın kalkmasıyla soluğu kebapçı ve şırdancılarda aldı Güncel