CHP'li eski vekilden İYİ Parti'nin kurucu ismine: Demokrat Parti'nin listelerinde dikkat çeken isimler

Abone ol

Demokrat Parti'nin 14. Olağan Büyük Kongresi, dün Ankara Spor Salonunda yapıldı. Partinin listelerinde ise dikkat çeken isimler yer aldı.

14. Olağan Büyük Kongresi'ni dün gerçekleştiren Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığına, Gültekin Uysal yeniden seçildi. Partinin listelerinde ise dikkat çeken isimler yer aldı.

24'ÜNCÜ DÖNEM CHP MİLLETVEKİLİ FAİK TUNAY DEMOKRAT PARTİ'DE

24. Dönem CHP İstanbul milletvekili Faik Tunay Demokrat Parti’ye katıldı. 16 Nisan 2017 referandumunda Başkanlık sistemini destekleyen ve AKP'nin 'evet' kampanyasına destek veren Tunay, 2018 seçimlerinin ardından Yeni Siyaset Platformu adını verdiği bir internet sitesi üzerinden görüşlerini açıklamaya başlamıştı.

"EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI" CENK KÜPELİ

TRT eski spikeri olan Avni Küpeli'nin oğlu Cenk Küpeli, 2011 yılında Ankara’dan CHP milletvekili aday adayı olarak o dönem Türkiye’nin en genç milletvekili adayı unvanını almıştı. Küpeli, dün yapılan seçimle Demokrat Parti'nin Genel İdare Kurulu'na girdi. Küpeli eski manken Demet Şener ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı.

İYİ PARTİ KURUCULARINDAN İLAY AKSOY DEMOKRAT PARTİ'DE

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve yerel seçimlerde Fatih Belediye Başkan Adayı olan İlay Aksoy, partisinden istifa ederek Demokrat Parti'ye katıldığını açıkladı. Aksoy, "Sessiz işgale dönüşen göç ile daha etkin ve kurumlaşmış bir yapıda ve destekle mücadele edebilme imkânını bulacağım Demokrat Parti’de, 06.03.2022 tarihinden itibaren çalışmalarımı yürüteceğimi paylaşmak istiyorum" ifadeleriyle Demokrat Parti'ye katıldığını açıkladı. Aksoy'un Genel İdare Kurulu listesinde ismi dikkat çekti.


Ali Babacan’dan mazot ve lastik fiyatlarına tepki: ‘Bu hükûmet hayatı zorlaştırdı’ Siyaset Süleyman Soylu: Türkiye'ye gelen Ukraynalı sayısı 20 bini aştı Siyaset Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile görüştü Siyaset Demokrat Parti'nin 14'üncü Olağan Kongresi'nde Gültekin Uysal yeniden genel başkan seçildi Siyaset