CHP'li Gamze Taşcıer: TÜİK Başkanı çok büyük ve skandal bir itirafta bulundu!

Abone ol

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Taşcıer, paylaşımında "TÜİK Başkanı çok ama çok büyük bir skandal itirafta bulundu" dedi.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Taşcıer, paylaşımında "TÜİK Başkanı çok ama çok büyük bir skandal itirafta bulundu" dedi.

Taşçıer, paylaşımında şunları söyledi:

"Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu'nda dinlediğimiz TÜİK Başkanı çok ama çok büyük bir skandal itirafta bulundu! Sorularımıza yanıt vermeye çalışan Başkan, hazırladıkları verilerde "RİCALARIN" etkisi olduğunu ağzından kaçırdı. Bu ifade malumun ilanı, suçun ikrarıdır!"

Meral Akşener'den Saadet Partisi ziyareti: Bu HDP meselesi çok cıvıdı! Siyaset 'Esnafa destek ödemesi' önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi! Siyaset Siyasette 'minnoş' kavgası: AKP'den Akşener'e jet tepki! Siyaset CHP'li Öztunç Erdoğan'a İkizdere'den seslendi: Baba ocağına kıyıyorlar, engel ol Siyaset