CHP'li Mehmet Göker'den kürsüde Fatih Portakal'a destek

Abone ol

CHP'li Mehmet Göker, Meclis kürsüsünde Fatih Portakal’ın fotoğrafını göstererek Erdoğan'ın hedef gösterdiği ünlü gazeteciye destek oldu.

CHP Milletvekili Mehmet Göker, Mecliste yaptığı konuşmada Fatih Portakal’ın fotoğrafını göstererek, “Portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal’ı size yedirtmeyiz” ifadelerini kullandı.

CHP milletvekili Mehmet Göker Sunucu Fatih Portakal’ı hedef gösteren AKP Genel Başkanı veCumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi.

Mecliste yaptığı konuşmada Göker, “Cumhurbaşkanı, Denizli’de yaptığı bir konuşmada, herkesin cumhurbaşkanı olduğunu unutarak, bizim için saygın, görüşüne katılırsınız katılmazsınız, sizler için muhalif olan bir kişiye ‘terörist’ dedi. ‘Gezi eylemdekilerin başı kesilmeli’ diyene bir sözünüzü duyabildik mi, duyamadık.” İfadelerini kullandı.

Göker ardından Meclis kürsüsüne getirdiği portakal, mandalina ve Fatih Portakal’ın fotoğrafını göstererek, “Bakın bu portakal, bu mandalina, bu da Fatih Portakal. Buradan size sesleniyoruz, portakalı soyup yiyebilirsiniz ama Fatih Portakal’ı size yedirtmeyiz” dedi.

Canan Kaftancıoğlu: Bir bakanın yakını zengin olacak diye... Siyaset CHP'li kadın aday koro yönetti, türkü söyledi Siyaset CHP'den örgütlere flaş genelge! Siyaset İbrahim Tatlıses'ten AKP kararı Siyaset