CHP'li Ramis Topal: İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi'ni anlatmak için gidilmedik köy bırakmayacağız

Abone ol

Amasya Ziyaretinde İlçelerini Gezen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal vatandaşlarla sohbet edip talep ve isteklerini dinledi.

Amasya Ziyaretinde İlçelerini Gezen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal vatandaşlarla sohbet edip talep ve isteklerini dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Halkla İç İçe Olmaya Devam Ediyor .“İkinci Yüzyıl Çağrı Beyannamesi” anlatmak için gidilmedik köy, adım atılmadık yer bırakmayacağız "

Esnaf ve Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşanCumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal,Yoğun çalışma temposundan vakit buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal,"Bütün dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 virüsü, hepimizi birbirimizden uzaklaştırdı. Hemşehrilerimizle tokalaşmayı, kucaklaşmayı, hep birlikte oturup doyasıya çay içip sohbetler etmeyi çok ama çok özlemiştik. Amasyalı Hemşerilerimiz bizim her şeyimiz benim için çok değerlililer . Onların talep ve istekleri benim için önem arz ediyor. İstanbul'da Hafta İçi İşlerimden arta kalan zamanlarımızı şehrimizin cadde , sokaklarını ve tüm köylerimizi gezerek onlara ayırıyorum Taziye,Cenaze, Düğün ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyorum . Hemşerilerimizi dinliyor, notlarımızı alıyoruz. Kendimin çözdüğümlerimi en kısa zamanda çözüme kavuşturyorum diğer kalan sorunları dosya şeklinde genel merkeze ulaştırıyorum.“İkinci Yüzyıl Çağrı Beyannamesi” anlatmak için gidilmedik köy, adım atılmadık yer bırakmayacağız " dedi.

AKP'den 'market yasası' açıklaması Siyaset Ahmet Davutoğlu'ndan eylemdeki tütün üreticilerine destek: Yeni rant alanı mı oluşturuluyor? Siyaset HDP, Gergerlioğlu için 'adalet nöbeti' tutacak Siyaset CHP MYK yarın toplanıyor Siyaset