Çiğ köftecilere genelgeye uyma çağrısı

Abone ol

ÇİĞDER, İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge yollamasından sonra tüm Çiğ Köfte satış noktalarına genelge uyuması için çağrıda bulundu.

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge yollamasından sonra tüm Çiğ Köfte satış noktalarına genelge uyuması için çağrıda bulundu.

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri işyerlerinda masa uygulaması sona eriyor.

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkârlar Derneği Başkanı Orhan Güzelaydın İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelgesi sonrası tüm çiğ köfte bayilerine sosyal medyadan mesaj yayınladı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

"Değerli meslektaşlarım içişleri bakanlığından yapılan son değerlendirmelere göre artık içerde müşteri oturtma şansımız kalmamıştır herhangi bir cezai işleme maruz kalmamak İçin ve görevlileri zor durumda bırakmamak iin sandalyelerimizi masaların üstüne ters çeviriyor yada ortadan kaldırıyoruz ikinci bir bildirim gelene kadar bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz herkese hayırlı işler diliyor bu müsibetin tez vakitte bitmesini diliyorum.

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkârlar Derneği Başkanı Orhan Güzelaydın"

Sarıyer'de otomobil takla attı: 1 yaralı Güncel Vatandaşın alkışına sağlık ekipleri polislerle birlikte karşılık verdi Güncel Türkiye'de koronavirüsten can kaybı 21'e yükseldi! Hasta sayısı 947... Güncel Tutuklu gazetecileri ziyaret eden Avukat Onur Cingil böyle isyan etti Güncel