Çocukların oyun oynama zamanını doğru ayarlamak!

Abone ol

Tadında bırakmasını bildiğiniz takdirde bilgisayar oyunlarının size kazandıracağı çok şey olabilir.

Tadında bırakmasını bildiğiniz takdirde bilgisayar oyunlarının size kazandıracağı çok şey olabilir. Örnek vermek gerekirse sevdiğiniz bir şeyi yaparken kendinizi iyi hissedersiniz ve stresiniz azalır. Doğuştan getirdiğimiz saldırganlık dürtüsünü, içimizde biriktirdiğimiz öfkeyi, kendimize ve çevremize zarar vermeden boşaltma imkanı sağlar. Bir araştırmaya göre aksiyon oyunlarının kişilerde detayları görme becerilerini artırdığını ortaya koydu. Sitemizde yer alan mafia savaşları detayları görme becerisini artırdığı gibi olaylara çok yönlü bakabilme ve hızlı düşünebilme becerisini geliştirir.

Oyunlar, çocukların yaratıcılık becerisine olumlu yönde etki yaparak hızlı karar verme becerilerini geliştiriyor. Örneğin her gün 30 dakika super mario oynayan kişilerde hafıza, planlama, el yeteneklerinin geliştiğini göstermiştir. Sitemizde yer alan soğan çocuk oyununu oynayabilirsiniz.

Doğru adreslerden subminal mesaj vermeyen oyunlar seçmek

Bilgisayar oyunlarını bilinçli oynamak gün içindeki yaşadığımız stresten uzak durmamamıza, rahatlamamıza yardımcı oluyor. Oyun Butonu u tercih etmek için birçok sebep var. Yeni çıkan oyunların ilk olarak oyun butonu da yer alması, özenle seçilen oyunların olması ve bu oyunların nasıl oynanacağının net bir şekilde anlatılması sebeplerden bazılarıdır. En eğlenceli ve en seviyeli oyunları bir araya getirdiğimiz, basit ve kullanımı kolay bir sayfadır. Amacımız; bizi ziyarete gelen tüm kullanıcılarımızın oyun oynarken eğlenebilmesi ve bizi unutmayacağı bir sayfa oluşturmaktır. Oyunları oynarken eğlenmenizi ve bizi her zaman ziyaret etmenizi diliyoruz.

Eğlenceli ve eğiten oyunlar bulmak

7’den 70’e herkesin oynayabileceği oyunların bulunduğu oyun butonu sitesinde aksiyon, araba, beceri oyunları , strateji, savunma, savaş, zekâ ve macera oyunları yanı sıra özellikle kız çocuklarının çok sevdiği bebek giydirme oyunları yer almaktadır. Her geçen gün sayfasına yeni oyunlar ekleyerek kullanıcılarına keyifli zaman geçirmeye davet ediyor. Sizlerde bu keyfi yaşamak istiyorsanız Oyun butonu sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Çamaşır makinesi nasıl temizlenir? Güncel 4 aylık bebeğini kaçırıp boğazına bıçak dayadı: 'Doğratmayın bu çocuğu bana' Güncel Jeofizik Uzmanı Yüklü'den korkutan açıklama: Akdeniz’de 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz Güncel Erzurum'da vahşet dolu görüntü! Güncel