Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı hakkında açıklama: 'Negatif çıktı'

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son iki gündür yapılan testleri negatif çıktı.

Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yapılan testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, "Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesaisine yarın başlayacağını duyurdu.

Erdoğan'ın kısa sürede sağlığına kavuştuğunu belirten Altun, "Cumhurbaşkanımız Allah'ın izni ve inayetiyle, duaların gücüyle, aşkla, kaldığı yerden yoğun mesaisine yarın başlayacak. Allah Cumhurbaşkanımızı korusun, başımızdan eksik etmesin." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Twitter'dan yaptığı açıklamada testlerinin ikisinin negatif çıktığını ancak eşi Emine Erdoğan'ın ise hala hafif belirtiler göstermeye devam ettiğini açıkladı.

Erdoğan'ın mesajı şöyle:

"Allah’a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın…

Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum.

Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun."

Hayata Dönüş Operasyonu'nun simge ismi Birsen Kars'ın cenazesinde 16 kişi gözaltına alındı Gündem Vatandaş 'ödeyemiyoruz' diye sokağa çıkıyor; Enerji Bakanı 'devlet desteği devam ediyor' diyor Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'uzaktan muayene' için ilk açıklama Gündem İzmir'de memurlar fatura yaktı; 'Yalandan dolandan, talandan bıktık' Gündem