Diriliş Postası'ndan tepki çeken haber: 2015 yılındaki videoyu paylaşıp 'Fransa'da vatandaşlar ayçiçek yağı için birbirlerini ezmeye çalıştı' dedi

Abone ol

İktidara yakınlığıyla bilinen Diriliş Postası’nın, 2015 yılındaki haberi "Fransa'da vatandaşlar, bir markette ayçiçek yağı almak için birbirlerini ezmeye çalıştı” notuyla paylaşması tepki çekti.

İktidara yakınlığıyla bilinen Diriliş Postası’nın haberi tepki çekti.

Diriliş Postası Twitter hesabından, bir marketteki izdihama dair video paylaştı. Paylaşıma ise “Fransa'da vatandaşlar, bir markette ayçiçek yağı almak için birbirlerini ezmeye çalıştı” notu düşüldü.

Öte yandan Diriliş Postası’nın paylaştığı videonun 2015 yılına ait olduğu ortaya çıktı.

Diriliş Postası’nın 2015 yılındaki bir videoyu Türkiye’deki ayçiçeği yağı tartışmalarının olduğu günlerde “Fransa'da vatandaşlar, bir markette ayçiçek yağı almak için birbirlerini ezmeye çalıştı” notuyla vermesi sosyal medya kullanıcılarının da tepkisi çekti.

Netflix'in Nisan ayı yayın takvimi belli oldu! Medya Candaş Tolga Işık'tan çarpıcı itiraf: 'Tansu Çiller bana öyle bir tezgah kurdu ki...' Medya TRT'den skandal 'Küçük Suriye' videosu: Apar topar sildiler! Medya Netflix, bu dizi ve filmleri kaldırıyor Medya