Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye-ABD ilişkileri hakkında açıklama

Abone ol

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ile ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman'ın başkanlığında gerçekleştirilen görüşme sonra bakanlıktan açıklama yapıldı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ile ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman'ın başkanlığında gerçekleştirilen siyasi istişarelerde Türkiye-ABD ilişkilerinin stratejik niteliği teyit edildi.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Bakan Yardımcımız Büyükelçi Sedat Önal ile ABD’li muhatabı Wendy Sherman başkanlığında dün yapılan siyasi istişarelerde, Türkiye-ABD ilişkilerinin stratejik niteliği teyit edilmiş, bölgesel konularda görüş alışverişi yapılmış, terörizmle mücadelenin önemi vurgulanmıştır" denildi.

Salgında zirve yaptı, tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Türkiye de listede... Dünya Evli olduğu kadını ilişkiye girmek istemiyor diye öldürdü! Dünya 'Metrobüs'ün babası' Jaime Lerner hayatını kaybetti Dünya Hindistan'da koronavirüs nedeniyle 3 bin 660 kişi daha hayatını kaybetti Dünya