Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Atatürk'lü karşılama!

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camisi açılışı için gittiği Enez’de yurttaşların Atatürk bayraklı protestosu ile karşılaştı.

Hutbelerinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaması nedeniyle tepki çeken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın cami açılışı için Enez’e geleceğini öğrenen yurttaşlar, evlerini ve dükkânlarını Atatürklü bayraklarla süsledi.

'BÜYÜK RAHATSIZLIK YARATTI'

Konu hakkında Cumhuriyet gazetesinden Çağdaş Bayraktar'a konuşan CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, “Trakya halkının Atatürk sevgisi çok özeldir. Erbaş’ın tavrı halkımızda büyük bir rahatsızlık yarattı” dedi.

Erbaş’ın geleceğini önceden öğrenen Enez halkının kimse tarafından yönlendirilmeden böyle bir eylem organize ettiğini belirtti.

Cebindeki 4 lirayı gösteren öğrenci: Ekmeğin, suyun daha ucuz olduğu bir ülkede yaşamak isterdim Güncel İlahiyatçı Cemil Kılıç’tan Ali Erbaş’a: Keşke tepkilerden çekinmek yerine Allah’tan korksaydınız! Güncel Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'ye doku nakline başlandı Güncel Kadın kuryeye trafikte saldırı: Defalarca tekme ve yumruk yedim Güncel