Diyanet İşleri Başkanı çocuk istismarlarının üstünü böyle örttü: 'Kuran kurslarımızı yıpratmaya çalışan birtakım anlayış var'

Abone ol

Diyanet İşleri Ali Erbaş Kuran kurslarında meydana gelen çocuk istismarlarına ilişkin olarak "Kuran kurslarımız üzerinde çok sinsi düşmanlıklar üretmeye yönelik çalışmalar var. Bunların farkında olalım" dedi.

GERÇEK GÜNDEM- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 41. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Erbaş konuşmasında üstü kapalı olarak Kuran kurslarında meydana gelen çocuk istismarlarına da değinerek Kuran kurslarında meydana gelen çocuk istismarlarının haberlerleştirilmesini "sinsi düşmanlıklar üretmek" olarak değerlendirdi.

Erbaş konuşmasında şunları kaydetti:

"Kuran kurslarımız üzerinde çok sinsi düşmanlıklar üretmeye yönelik çalışmalar var. Bunların farkında olalım. Binlerce bizim Kuran kursu öğrencimiz var binlerce Kuran kursumuz var. En azından 2 bin civarında yatılı Kuran kursumuz var. Her zaman mücadele ettiğimiz her zaman olmaması için gayret ettiğimiz bir olay oluyor. Onun üzerinden bütün genelleme yaparak Kuran kurslarımızı yıpratmaya çalışan, hocalarımızı yıpratmaya çalışan birtakım anlayışlar, çalışmalar var bunun da farkında olalım."

İSKİ Genel Müdürü görevinden ayrılıyor Gündem Erdoğan açıkladı: Tüm memurların ek göstergelerinde 600 puan artış! Gündem '1970'den beri çiftçilik yapıyorum; ilk defa bu kadar bataklığa girdiğimizi görüyorum' Gündem 2022 FIFA Dünya Kupası için Katar'a gönderilecek 'polis desteği'nin detayları belli oldu Gündem