Dört büyükler sakata geldi

Abone ol

Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş, geride kalan 3 haftada toplamda 22 futbolcusunu sakatlığa kurban verdi.

Süper Lig, 4 Büyükler için kadro planlaması açısından sorunlu başladı. Geride kalan üç hafta sonunda Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın toplamda 22 futbolcusu sakatlandı.

Son olarak Sarı-Lacivertlilerde Min Jae Kim ve Siyah-Beyazlılar'da Alex Teixeira şoku yaşandı. Fenerbahçe, geride kalan dönemde Min- Jae Kim'in yanı sıra Novak, İrfan, Pelkas, Mesut Özil, Mert Hakan, Valencia, Serdar Dursun'u kaybetti.

Trabzonspor'da ise şu ana kadar Ahmet Can, Peres, Dorukhan, Trondsen, Abdulkadir Ömür, Gervinho, Cornelius ve Fode Koita, sakatlıkları nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Kanarya ve Fırtına'nın 8'er sakatlık yaşadığı geride kalan haftalarda, Beşiktaş ve Galatasaray 3'er kez aynı sorunla karşı karşıya kaldı. Bu durum birçok kulvarda birden mücadele eden takımların teknik heyetlerini zor durumda bıraktı.

Beşiktaş'ın yeni Gedson planı Spor Zamalek'ten Galatasaray'a şok yanıt Spor Ali Koç'un 'ona zorluk çıkartacağız' dediği futbolcu belli oldu Spor Fenerbahçe'de 5 ayrılık Spor