Epilepsi krizi geçiren adamı görmezden geldiler: Karton toplayıp ilacımı alacağım

Abone ol

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri hayrete düşürdü. Sokak ortasında epilepsi krizi geçiren bir adam yerde hareketsiz yatarken trafiğin akması ve vatandaşların sadece izlemesi, insanlık nereye gidiyor diye düşündürdü.

GERÇEK GÜNDEM - Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri hayrete düşürdü. Sokak ortasında epilepsi krizi geçiren bir adam yerde hareketsiz yatarken trafiğin akması ve vatandaşların sadece izlemesi, insanlık nereye gidiyor diye düşündürdü.

Trafikte ilerlerken yerde hareketsiz yatan bir adamı gören vatandaş, motorunu durdurup neler olduğunu anlamaya çalıştı. Yüzü ve ağzı kan içinde olan adamı görüp yanına giden vatandaş ne olduğunu sorunca "Epilepsi krizi" cevabını aldı.

Olayı tesadüfen kaydeden vatandaş, çevrede izleyen vatandaşlara "Ambulansı aradınız mı?" diye sordu ve "Hayır" cevabını aldı. Bunun üzerine öfkelenen vatandaş "Neden izliyorsunuz, bir su falan alın yakışıyor mu hiç?" diye sordu.

İlacını içemediği için kriz geçirdiği anlaşılan vatandaş "Geceye kadar karton toplayacağım, ilacımı almaya çalışacağım." sözleriyle yürekleri burktu.

Ümitcan Uygun ile içki içip poz veren kadın olay yarattı Güncel Kürtaj yapılan eve polis baskını! Güncel İçişleri Bakanlığı: 'İkna edilen PKK'lı 4 terörist teslim oldu' Güncel Fahrettin Koca yanıtladı: AKP'liler ve yakınları koronavirüs aşısı oldu mu? Güncel