Erdoğan canlı yayında İstiklal Marşı okuyacak

Abone ol

23 Nisan akşamı saat 21.00'da vatandaşlara evlerinin balkonundan İstiklal Marşı okuması çağrısına Erdoğan da yanıt verdi. Erdoğan canlı yayında ekrandan İstiklal Marşı okuyacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl 23 Nisan kutlamaları iptal edildi. TBMM Başkanı Mustafa Şantop ise “23 Nisan günü saat 21.00’de evlerimizden, balkonlarımızdan İstiklal Marşı’nı okuyalım” diye bir çağrıda bulunmuştu.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'ye açıklama yapan Şentop, “Cumhurbaşkanımızla da görüştüm, Cumhurbaşkanımız da katılacak” dedi.

23 Nisan 2020’de saat tam 21.00’da Meclis’in yüzüncü yaşına özel olarak o an televizyonlar canlı yayına geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam saat 21.00’da İstiklal Marşı’nı okuyacak. Meclis Başkanı Mustafa Şentop da aynı anda Meclis bahçesinden İstiklal Marşı’nı okuyacak.

23 Nisan çağrısı: 21.00’de İstiklal Marşı’nı okuyalım

Erdoğan cevapladı: Koronavirüs ne zaman tam olarak bitecek? Siyaset Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü paylaştığı video ile sosyal medyanın gündeminde Siyaset Erdoğan başkanlığında kritik toplantı! 4 günlük sokağa çıkma yasağı mı geliyor? Siyaset CHP'den AYM’ye ‘şekil’ başvurusu Siyaset