Erdoğan: FETÖ bize birkaç nesle mal oldu

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki Gençlik Buluşmasında konuştu.

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen TÜGVA 5. Gençlik Buluşması'da konuştu. Erdoğan, "FETÖ hadisesi, bize bir değil, birkaç nesle mal oldu." dedi.

Rusya'dan alınan S-400 konusuna da değinen Erdoğan "Türkiye'nin S-400'leri'nin hangi şartlarda aldığı ortadadır. Bunun NATO'yla, F-35'le, ABD'nin güvenliğiyle bir ilgisi yok." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

— Elinde taşla silahla sopayla değil bilgisayarla gezen, cesaretle dolu bir nesil istiyoruz.

— Gençler kimseye zihnini kiraya vermemelidir.

— En son FETÖ hadisesi, bize bir değil, birkaç nesle mal oldu.

— Sokak çetelerine, vandallara kaptıracak tek bir çocuğumuz yok.

— Sevgili gençler, kendinizi asla küçümsemeyin. Gençlik öyle büyük bir ateştir ki onunla yeri gelir dünyayı değiştirir, yeri gelir dünyayı yakarsınız.

— Türkiye gücün hayırlı kullanımının örneği ise İsrail tam tersi bir örnektir.

— Türkiye'nin hangi şartlarda S-400 sistemlerini aldığı ortadadır. Bu konunun ne NATO'yla ne F-35'lerle ne de ABD'nin güvenliğiyle uzaktan yakından alakası olmadığını herkes biliyor. Hava savunma sistemini nasıl kullanacağımız ortada. Peki niçin ülkemizin üstüne hoyratça bir şekilde geliyorlar? Mesele S-400 değil, Türkiye'nin başta Suriye konusunda olmak üzere kendi kararlarını alıyor olmasıdır. İnşallah S-400 meselesini aklı selimle halledeceğiz.

İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a Beylikdüzü yanıtı Siyaset CHP’den aday adayı olan öğretim görevlisine Erdoğan’a hakaretten hapis cezası Siyaset Alper Taşdelen'den çok konuşulacak paylaşım Siyaset AKP'li isim gözyaşlarına boğuldu: 17 sene geçti... Siyaset