Erdoğan, 'iş yok' diyen işsizleri hedef aldı: 'Nankör bunlar'

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te yaptığı açıklamalarda 'iş yok' diyen işsiz yurttaşları hedef aldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'teki temaslarını ve açıklamalarını sürdürüyor.

Erdoğan son olarak işçilerle bir araya geldi. Burada konuşan Erdoğan, 'iş yok' diyen yurttaşlaı hedef aldı.

Erdoğan, ''Ne diyor birileri; 'İş yok.' Nankör bunlar. Yan gelip yatarak para istersen kusura bakma o yok'' ifadelerini kullandı.

''HESAPLARI TUTMADI''

Asgari ücret üzerinden muhalafete yüklenen Erdoğan, ''Birileri yeni asgari ücreti, kurdaki dalgalanma zirveye çıktığında küçümsemeye kalktı. Şimdi bu hesabı tekrar yaptıklarını görmedik çünkü hesaplar tutmadı'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca ''Asgari ücretteki artışın vergi yükünün önemli bir kısmını işverenlerimizin üzerinden alarak istihdamda herhangi bir olumsuzluk yaşanmasını engelledik'' dedi.

''BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYORUZ''

Erdoğan doğalgaz ve elektrik faturlaları hakkında ise ''Özellikle şu kış kıyamette vatandaşımızın doğalgazı ve elektriği uygun fiyata kullanması için gerçekten çok büyük fedakarlık yapıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''-Yan gelip yatarak para kazanmak istiyorlar. İş arayana, aş arayana ekmek var ama yan gelip yatarak para istersen o yok. Ülkemizi kendi kısır dünyalarından ibaret sananları şu OSB'de gezdirmek lazım. Türkiye yerinde duramıyor, sıçrıyor, gidiyor. Ana muhalefetin, yavru muhalefetin hiçbiri Türkiye'de ne olup bittiğinin farkında değiller. Sadece Gaziantep 12 milyar dolar ihracat yapar hale geldi. Çalışan, üreten, ihracatta damardan giren bir ülkeyiz. Burada büyük ve güçlü Türkiye'nin ayak izlerini görerek belki ufuklarını genişletirler.

-Benim Türk liram varken ne işin var senin halen yok dolardı, yok avroydu. Türk lirası, Türk lirası, alışacaksınız buna''

AKP'den üst üste seçim mesajları! 'Daha büyük bir başarı sağlanacak' Siyaset Türkiye'de idam edilen son kişi; Hıdır Arslan'ın fotoğrafını paylaşmak suç sayıldı: SOL Parti yöneticisine soruşturma Siyaset Ali Babacan'dan Erdoğan'a: 'Soros, 'ben bir miktar para getiririm' desin onu da güzel bir törenle karşılar' Siyaset Erdoğan'dan seçim açıklaması: Hazır mısınız inkılaba? Siyaset