Erdoğan'dan Azerbaycan Zafer Bayramı mesajı

Abone ol

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'nin 1'inci yıl dönümü için sosyal medya üzerinden mesaj paylaştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan'ın Zafer Bayramı'nı, Karabağ topraklarının hürriyetine kavuştuğunu müjdeleyen bu şanlı günü en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

Erdoğan, Karabağ Zaferi'nin 1'inci yıl dönümü için Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Azerbaycan'ın Zafer Bayramı'nı, Karabağ topraklarının hürriyetine kavuştuğunu müjdeleyen bu şanlı günü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Vatan için gözlerini kırpmadan mücadele eden, şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

CHP'den Lütfü Türkkan hakkında Erdoğan hatırlatmalı ilk açıklama Siyaset CHP'den tezkere hatırlatması: 1 Mart 2003 Tezkeresine kim karşı çıktı? Siyaset Binali Yıldırım: Olumsuz pompalanan haberler haksızlık, ülkemizde güzel şeyler de oldu... Siyaset CHP'nin gençlik politikasıyla ilgili açıklama: Madde madde duyuruldu Siyaset