Erdoğan'dan kabinede değişiklik sinyali: Değişen şart ve ihtiyaçlara göre...

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün istifasıyla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı, kabinede revizyon sinyali verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beştepe'de 2 saat 20 dakika süren ve ağırlıklı olarak dış politikanın ele alındığı kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı, konuşmasının başında görevinden affını isteyen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'le ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"GEREKİRSE YENİ DEĞİŞİKLİKLER YAPABİLİRİZ"

Kabinede gerek duyulması durumunda yeni değişiklikler yapılacağını belirten Erdoğan, "15 Temmuz hain darbe girişiminde darbecilere karşı direnen Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Değişen şartlara ve ihtiyaçlara göre kabinede revizyona gitmemiz normaldir. Kabinedeki değişimler de bir bayrak yarışıdır. Bayrağı teslim alan arkadaşımız yeni bir vizyonlara hedeflerimize doğru ilerlemeyi sürdürmektedir. Gerekirse kabinede yeni değişiklikler yapabiliriz" dedi.

"BU ZAMANA KADAR 6 BAKANIMIZ DEĞİŞTİ"

Ülkenin gelişmesi ve kalkınması için mücadele ettiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu zamana kadar 6 bakanımız değişti. Hangi görevde, hangi unvanda bulunursak bulunalım bunu başarabilmişsek ne mutlu bize. Ülkenin gelişmesi, kalkınması için tuğla üstüne tuğla koymayan, vatanlarına laik olamayanlar da var. Bunları da milletimizin engin ferasetine havale ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı sallayan Fahrettin Altun iddiası: Önce yazdı sonra sildi! Siyaset AKP'li yetkili, yolu kapanan vatandaşa sordu: Hangi partiye oy veriyorsun? Siyaset CHP'den fatura düzenlemesine ilk tepki: 'Geri adım atmak zorunda kaldılar, fahiş zam geri çekilmeli' Siyaset Erdoğan'ın açıkladığı fatura düzenlemesine TKP'den tepki: 'Halkla pazarlığı bırakın' Siyaset