Erdoğan'ın '3 doz aşı oldum' sözlerine İstanbul Tabip Odası'ndan tepki

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 doz aşı olduğunu açıklamasının ardından İstanbul Tabip Odası, Sağlık Bakanı Koca'ya seslendi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün TRT’de katıldığı programda 3 doz aşı olduğunu açıklamasının ardından muhalefetten tepkiler yükseldi.

İstanbul Tabip Odası da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Kimlere 3 doz aşı yapıldı?” sorusunu yöneltti.

İstanbul Tabip Odası paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Soruyoruz, yurttaşların %80’i daha 1. doz aşıya ulaşamamış iken, daha fazla sayıda kişinin bir an önce aşılanmasını sağlamak amacı ile iki doz arasındaki süreyi 12 haftaya çıkarmayı tartışırken kimlerle 3 doz aşı yapıldı. Size de 3 doz aşı yapıldı mı?”

Köfteci Yusuf davasında Sedat Peker kararı! Güncel Fahrettin Koca aşı programında yeni dönemi açıkladı: 7 Haziran'dan itibaren... Güncel Türkiye'de koronavirüsten 112 kişi daha hayatını kaybetti, 7 bin 181 yeni vaka var Güncel Sedat Peker'in yanında kaldığı öne sürülen suç örgütü lideri gözaltına alındı! Güncel