Erdoğan'ın 'doları bozdurun' çağrısına yanıt: Dövizle yapılan sözleşmeleri TL’ye çevir

Abone ol

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Erdoğan'ın "Tüm vatandaşlarımızdan birikimlerini dövizden TL'ye çevirerek üretim ve istihdama katkı sağlayacak yatırımlara yönelerek mücadelemize destek vermelerini bekliyorum" çağrısına yanıt verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara çağrıda bulunarak birikimlerini dövizden TL’ye çevirmelerini istedi.

Erdoğan’ın çağrısına yorum yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, milletin bu çağrıya destek vereceğini söylerken, Erdoğan’ın da öncülük etmesi gerektiğini ifade etti ve hazine garantili yol-köprü işlerinde döviz üzerinde yapılan sözleşmelerin Türk Lirası’na çevirilmesinin iyi bir başlangıç olacağını söyledi.

Erdoğan: Vatandaşlarımdan bize ve ekonomi yönetimimize güvenmelerini istiyorum

Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sn. Erdoğan’ın bu çağrısına milletimiz destek verecektir. Hatta Sn. Erdoğan kendi çağrısına bizzat öncülük de edecektir.

Mesela hazine ve geçiş garantili yol-köprü müteahhitlerinin dövizle yapılan sözleşmelerini TL’ye çevirerek iyi bir başlangıç da yapacaktır…"

AKP'li vekilden skandal sözler: Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller demek ki! Siyaset Devlet Bahçeli, şehit Ali Alkan'ın ağabeyine dava açtı! Siyaset Erdoğan açıkladı! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak belli oldu Siyaset Erdoğan yüzbinlerce esnafın merakla beklediği yeni destek paketini açıkladı! Siyaset