Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından Devlet Bahçeli'den ilk açıklama

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından açıklama yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak - Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine canlı bağlantı ile katılmasının ardından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından siyasi liderlerden geçmiş olsun mesajları geldi.

DEVLET BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA

Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında gerçekleştirilen toplantıların ardından basın açıklamasında bulundu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin açıklamalarını, yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenab-ı Allah'ım şifalar nasip etsin. Biraz sonra da telefonla arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi ileteceğim" dedi.

Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı

ERDOĞAN'I ARAYARARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ MHP Genel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

AA'nın haberine göre; AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayan Bahçeli, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifa dileklerini iletti.

Koronavirüse yakalanan Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? Fahrettin Koca açıkladı

Salı günü gelmesi bekleniyordu: Benzin ve motorin zammı pompalara yansıdı Ekonomi Şahinleşen merkez bankaları küresel piyasaları karıştırdı Ekonomi Benzin ve mazota büyük zam geliyor: Günü belli oldu! Ekonomi Turizmcilerin zor sınavı: Otellere gelen faturalar iflasa götürüyor! Ekonomi