Erdoğan'ın oğullarının arkadaşına giden 24 milyonluk ihalenin detayları ortaya çıktı

Abone ol

Bilal Erdoğan’ın arkadaşı Fatih Başçı’nın kazandığı milyonluk ihalenin ayrıntıları ortaya çıktı. Başçı’nın teklifi sınır değerin altında kaldı. İhale, yeterli rekabet ortamı oluşmadığı için iptal edilip yeniden düzenlenerek Başçı'nın kazanması sağlandı.

Milli Saraylar’ın kamera güvenlik sistemi ihalesinin de aralarında olduğu birçok devlet ihalesini kazanan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğulları Burak ve Bilal Erdoğan’ın arkadaşı Fatih Başçı’nın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden 24 milyon 398 bin 147 lira bedelle aldığı ihalenin ayrıntıları ortaya çıktı.

Belediye aynı ihaleyi 19 Ekim 2020 tarihinde de yaptı ancak Başçı’nın şirketinin bu ihaleye verdiği teklif tutarı sınır değerin altında kaldı. İhale iptal edildi.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, ikinci kez yapılan ihaleyi Başçı’nın şirketi kazandı.

CHP'den İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'ne ziyaret Siyaset Sesi bastırmak için slogan atmaya başladılar: AKP kongresinde küfür krizi! Siyaset Muhalefet tek ses: Bursa'da Ranta karşı ortak eylem Siyaset AKP kongresinde açılan pankarta CHP'li vekilden sert tepki! Siyaset