Erdoğan'ın 'Selo kahvaltısı' ifadelerine Selahattin Demirtaş böyle yanıt verdi

Abone ol

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisi için sarf ettiği 'Selo kahvaltısı' sözlerine ''artık Van kahvaltısı yanında bir de Selo kahvaltısı diye bir şey var'' diyerek yanıt verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Çorum Toplu Açılış Töreni'nde konuşmuş; altılı masaya yüklenmek için bu kez asılan pankartları okuyan Erdoğan, ''Bir poster görüyorum. Altılı masa menüsü diyorlar. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüzdür. Ne var masada yalan çorbası var, koltuk kebabı var, kandil dolması var, laf salatası var. Başka Selo kahvaltısı var. Başka Washington portakalı var. Ye yiyebildiği kadar'' demişti.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'TAN YANIT

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

''Allah'ım, hikmetinden sual olunmaz ama zeka dağıtırken neden hepsini bunlara verip bizi mahrum bıraktın? Bu nasıl zekadır, nasıl bir yaratıcılıktır! Allah da sizi... Bildiği gibi yapsın'' diyen Demirtaş şu fotoğrafı paylaştı:

''BİR TEK ŞAKİR'E YOK...''

Demirtaş paylaşımını devamında ise ''Vanlı kardeşlerim kusura bakmasınlar ama artık Van kahvaltısı yanında bir de Selo kahvaltısı diye bir şey var. Tek kuruş almadan, 81 ile bayilik veriyoruz. Bir tek Şakir'e yok çünkü her gün saray kahvaltısı yapıyor'' diye yazdı.

Muharrem İnce kameraların karşısına geçiyor: 'Adam kazandı' mesajını, seçim gecesi yaşananları anlatacak Siyaset 'Nureddin Nebati'nin bakanlığa getirilmesi parti oylarına olumsuz yansıdı' Siyaset CHP'li Orhan Sümer: 'Millet artık sağlıksız beslenme pahasına günde sadece bir öğün yemek yiyebiliyor' Siyaset Metiner'den dikkat çeken yazı: 'İnsanlıktan da çıkmış olmakla kalmaz insanlığı da öldürmüş olursun' Siyaset