Eren Erdem tam 400 gündür cezaevinde...

Abone ol

CHP PM üyesi Eren Erdem 400 gündür cezaevinde. CHP üyeleri ve ifade özgürlüğü savunucuları bugün bir kez daha Erdem'e özgürlük taleplerini dile getiriyor.

CHP PM üyesi Eren Erdem 400 gündür cezaevinde. CHP üyeleri ve ifade özgürlüğü savunucuları bugün bir kez daha Erdem'e özgürlük taleplerini dile getiriyor.

CHP PM üyesi ve eski Milletvekili Eren Erdem, tutukluluğunun 400. gününe girdi. 400 gündür Silivri Cezaevi'nde tutulan Erdem için bugün cezaevi önünde buluşulacak.

Eren Erdem Savunma Grubu'nun, Erdem'in 400 gündür tutuklu olması dolayısıyla yayınladığı açıklamada, "Eren Erdem bir an önce tahliye edilmeli devamında da mahkumiyet hükmü ortadan kaldırılmalıdır." ifadelerine yer verilerek adalet çağrısında bulunuldu. Sosyal medyada ise #ErenErdem400GündürTutsak etiketi altında kullanıcılar tepkilerini dile getiriyor.

CHP’li Eren Erdem’in ailesi: Bunları haketmedik

CEZAEVİ ÖNÜNDE ÖZGÜRLÜK İSTENECEK

CHP İstanbul İl Örgütü ise bugün cezaevi önünde açıklama yaparak Eren Erdem'in tahliye edilmesini isteyecek. CHP İstanbul İl Başkanlığı, CHP'li Eren Erdem için bugün saat 12.00’de Silivri Cezaevi önünde toplanma çağrısı yaptı.

CHP İstanbul İl Örgütü tarafından yapılacak açıklamaya genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ve örgüt üyeleri katılacak.

CHP parti programını halka soracak Siyaset 'Ahmet Davutoğlu yeni parti kurmaktan vazgeçebilir' Siyaset AKP'li Altun'dan çift maaşa pişkin savunma! Siyaset 3 ayrı koltuktan 4 maaş alan başkan Güler: O kadar da para almıyorum Siyaset