Eroğlu Holding işçilerinin direnişi sona erdi: 'Direne Direne Kazandık'

Abone ol

Eroğlu Holdinge ait Skyland AVM önünde başlattıkları oturma eyleminde gözaltına alınan Dev Yapı-İş ve İnşaat Sendika üyeleri direnişlerine kazanımla son verdi.

Eroğlu Holding işçileri ücretsiz izne çıkarılmalarını protesto ediyordu.

Eroğlu Holdinge ait Skyland AVM önünde başlattıkları oturma eyleminde gözaltına alınan Dev Yapı-İş ve İnşaat Sendika üyeleri ve yönetilerinin hepsi serbest bırakılmıştı.

Yol TV'nin aktardığına göre; Ücretsiz izne çıkarılan Eroğlu Holding inşaat işçileri eylemlerinin 4. gününde Skyland İstanbul AVM önünde eylemlerine devam ediyordu.

DİSK/ Dev Yapı-İş sosyal medya hesabından direnişlerinin 5. gününde kazanım elde ettiklerini duyurdu.

Açıklamada, “Direne Direne Kazandık İnşaat iş ve Dev Yapı iş olarak Skyland Avm Önündeki Direnişimiz 5. Günü Sonunda İşveren Vekilleri İle Yapılan Görüşmenin Ardından Kazanımla Sonuçlanmıştır. Emeği Geçen, Destek Olan Tüm Dostlarımıza Teşekkür Ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

DİSK/ Dev Yapı-İş ve İnşaat iş olarak Skyland Avm önündeki direniş 5. günü sonunda işveren vekilleri ile yapılan görüşmenin ardından kazanımla sonuçlandığı için yapılacak olan basın açıklamasının iptal edildiğini duyurdu

İBB İstanbul'daki işsizlik oranını açıkladı Ekonomi Yurttaşın ödeyemediği elektrik ve doğalgaz borcu 500 milyon lirayı aştı Ekonomi Saray'dan duyulmayan ses: 'Bugün kardeşim ya da komşum yemek getirmezse eşimle aç yatacağım' Ekonomi Bakan Dönmez: Enerji sektörüne 100 milyar dolardan fazla yatırım yapıldı Ekonomi