Ersin Tatar: Haklarımızı korumakta sonuna kadar kararlıyız

Abone ol

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Su Temin Projesi Boru Hattı Onarımını Müteakip Su Verme Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Su Temin Projesi Boru Hattı Onarımını Müteakip Su Verme Töreni'ne katıldı.

Ersin Tatar, "Haklarımızı korumakta sonuna kadar kararlıyız. Meşru haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Kıbrıs'ta artık susuzluk korkusu yaşamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Türkiye ve KKTC'nin içinde olmadığı hiçbir senaryonun başarı ihtimali yok

Söz konusu proje için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçen tüm kurum ve yöneticilere teşekkür eden Tatar, "Asrın projesi, muhteşem bir proje. Ve gerçekten Kıbrıslı Türklerin gurur duyduğu ve dolayısıyla anavatan Türkiye'ye her vesileyle teşekkür ettiği muhteşem bir projeydi bu proje." ifadesini kullandı.

Erdoğan ve Ersin Tatar duyurdu! Kapalı Maraş 46 yıl sonra açılıyor

Mısır'da 2500 yıl önce mühürlenen mumya lahitleri ilk kez açıldı Dünya Araştırma: Hayvanlardan insanlara koronavirüs bulaşır mı? Dünya Donald Trump: Grip mevsimi yaklaşıyor ama ülkemizi kapatmayacağız Dünya Dünya genelinde Kovid-19 tespit edilen kişi sayısı 35 milyon 709 bini aştı Dünya