Ev ilaçlama fiyatları 2020

Abone ol

Böcek ve haşereler, evlerde yaşayan kişiler için hem maddi hem de sağlık açısından en büyük tehditleri oluşturuyor.

Böcek ve haşereler, evlerde yaşayan kişiler için hem maddi hem de sağlık açısından en büyük tehditleri oluşturuyor. Firma, 20 yıldan fazla süreden beri, ev böcek ilaçlama konusunda güvenli ve başarılı hizmetler veriyor. Deneyimli ekibi ve modern ekipmanları ile firma, hizmetlerinde %100 başarı ve müşteri memnuniyeti elde ederek, sektörde lider konumda bulunuyor. Firma teşhis, tedavi ve takip yöntemi ile her çeşit böcek ve haşere ile mücadelede, kesin ve hızlı çözümler sunuyor.

Ev ilaçlama nasıl yapılır?

Evlerin ilaçlanmasında en önemli husus, kullanılan ilaçların kalitesi ve içeriğidir. Firmanın ev ilaçlama için kullandığı tüm ilaçlar, bakanlık onaylı ve TSE belgelidir. Firma, daha önce denenmiş ve %100'e yakın başarı elde edilmiş ilaçları kullanıyor. Firmanın kullandığı ilaçların, canlı ve çevre için hiçbir zararlı etkisi bulunmuyor. Firmanın ilaçları ayrıca orijinal ve faturalı ürünlerden oluşuyor. Firma ilaçlama işlemini bitirip, ortamı havalandırdıktan sonra ev sakinleri normal yaşamlarına devam edebiliyorlar. Firma ev ilaçlamasında, ortam ve haşere durumuna göre sıvı, toz ve jel şeklindeki ilaçları kullanıyor.

Altunilaclama.com İnternet Adresi için; ev ilaçlama fiyatları

Ev ilaçlama Fiyat

Sektörde ev ilaçlama fiyatları, bazı kriterlere göre belirlenmektedir. Firma eksperleri öncelikle ilaçlama yapılacak eve giderek, evin keşfini yaparlar. Bu keşif esnasında evdeki böceklerin yoğunluğu ve ilaçlanacak alanları belirlerler. Ayrıca hangi ilaç ve ilaçlama yönteminin kullanılacağını tespit eden eksperler, ilaçlamada çalışacak kişi sayısını da belirler.

Firma, eksperlerinin yaptığı keşif sonucunda, ilaçlama fiyatlarını şu faktörlere göre belirliyor;

İlaçlama yapılacak alanın büyüklüğü (oda sayısı, metre karesi ve bahçeli olup olmadığı gibi): özellikle bahçeli evlerin bahçeleri için özel ilaçlama yapılmakta ve bu da fiyat için belirleyici olmaktadır.
Haşere ve böceğin cinsi
Haşere ve böceğin yoğunluğu
Kullanılacak ilaçlama yöntemi
İlaçlama tekrar sayısı
Firma, sektördeki en kaliteli ilaçlamayı yapmasına rağmen, en düşük fiyatları uyguluyor. Özellikle uzun süreli yapılan anlaşmalar için daha uygun fiyatlar belirliyor. Firma ile iletişim kurularak, ilaçlama fiyatları ile ön bilgi alınabiliyor ve keşif istenebiliyor. Firma, müşterilerine keşif hizmetini deneyimli eksperleri ile ücretsiz olarak sunuyor.

Ev Böcek ve Haşere ilaçlama

Evlerde ve diğer yaşam alanlarında belirli aralıklarla böcek ve haşere ilaçlaması yaptırmak daha sağlıklı ortamlar oluşturmak açısından önemlidir. Birçok böcek ve haşere yaşam alanlarına farklı yollarla ulaşmaktadır. Böceklerin bir kısmı çatıdan, bodrum katlarından, pencere ve kapılardan yaşam alanlarına girerken, pire gibi asalak türler de evcil hayvanlardan ve toplu yaşanan alanlardan aile fertlerine ulaşmaktadır.

Bu tür böcek ve haşerelerden kurtulmak ev ilaçlama yöntemleriyle mümkündür. Yaşam alanlarında en fazla görülen böcek ve haşereler arasında hamamböceği, örümcek, bit, pire ve tahtakuruları sayılabilir. Bu tür böcek ve haşerelerin neredeyse tamamında bulaşıcı hastalık taşıma özelliği bulunmaktadır.

İstanbul Ev İlaçlama Firması

İstanbul yoğun nüfusu ve fazla sayıda bina yapısıyla böcek ve haşerelerin oluşmasına ve yayılmasına en sık rastlanılan yerler arasındadır. İstanbul’da bulunan ev ilaçlama firmaları farklı yöntemler kullanarak böcek ve haşere ilaçlaması yapmaktadır.

Böcek ve haşere ilaçlaması yapılan yerler arasında;

Evler
Okullar
Tavan araları
Bodrumlar
Ofisler
Bahçeler
Kreş ve yemek üretimi yapılan alanlar sayılabilir. Bunun dışında insanların sürekli etkileşim halinde olduğu camiler, alışveriş merkezleri, hastaneler ve toplu taşıma araçları da ilaçlama firmaları tarafından periyodik olarak böcek ve haşere ilaçlaması yapılmaktadır. Böcek ve haşerelere yapılan bu ilaçlamalar bu türlerin çoğalmasında ve dağılmasında önemli bir etkiye sahiptir. Düzenli ilaçlama yapılarak yaşam alanlarında bu tür zararlı canlılardan kolayca kurtulmak mümkündür.

Ev İlaçlama 2020 Fiyatları

Ev ilaçlama hizmeti fiyatlarını belirleyen farklı unsurlar bulunmaktadır. İlaçlama yapılacak alanın genişliği, kullanılan ilacın kalitesi ve firmanın ilaçlama yaparken kullandığı yöntemler göz önünde tutularak fiyat belirlemesi yapılmaktadır.

Ev ilaçlaması yapılırken kullanılan iki yöntem vardır. Böcek ve haşerelerin ilaçlanmasında sırt pompası kullanılarak yaşam alanlarının her noktasına bilinçli bir şekilde ilaç uygulanan yönteme püskürtme yöntemi denilmektedir. İlacın duman şeklinde yaşam alanlarına uygulanmasına da dumanlama yöntemi denilmektedir. Bu yöntemlerde kullanılan cihazlar birbirinden farklıdır ve uygulanacak alana göre yöntem belirlenir. Uygulanan yöntem ve kullanılan ilacın özelliğine göre farklı ilaçlama fiyatları oluşmaktadır.

SPONSORLU İÇERİK

Otoparkta yangın! 3 araç kullanılamaz hale geldi Güncel Yere dökülen meyvelere toplayan aileye ateş açıldı: 5 yaralı Güncel Sazlık alanda çıkan yangın seraları tehdit etti Güncel Feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeride geçti Güncel