Fatih Terim, 12 ismin biletini kesti

Abone ol

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda sezon sonunda 6 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor, 6 futbolcunun ise sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala ayrılık planlarını yapılıyor..

Bu sezon sonunda sarı-kırmızılı takımda 12 oyuncu gidecek.

İŞTE AYRILACAK O İSİMLER:

Saracchi: Galatasaray'ın Leipzig'ten kiralanan Saracchi'nin satın alma opsiyonu bulunmuyor ve sarı-kırmızılı kulüp, Uruguaylı futbolcunun yeniden kiralanması için bir aksiyon almayacak..

Linnes: Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Norveçli futbolcu ile kesin olarak yollar ayrılacak..

Şener Özbayraklı: Galatasaray'a geldiği günden bu yana hiç katkı yapmayan Şener Özbayraklı, Florya'daki bavulunu şimdiden toplayanlar arasında yer alıyor..

Gedson Fernandes: Galatasaray'ın Benfica'dan kiraladığı Gedson Fernandes'in herhangi bir satın alma opsiyonu bulunmuyor. Galatasaray'dan yarım sezon için 650 bin euro alan Gedson için son sözü sezon sonunda Fatih Terim söyleyecek..

Etebo: Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan Etebo, şans bulduğu maçlarda da performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 7.5 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Etebo ile sezon sonunda yollar ayrılacak..

Ömer Bayram: Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulamayan ve Fatih Terim tarafından kızağa çekilen Ömer Bayram da sezon sonunda sözleşme bitişiyle beraber Florya'ya veda edecek isimler arasında yer alıyor..

Fatih Öztürk: Galatasaray'da 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Fatih Öztürk ile sezon sonunda yollar ayrılacak ve kendisinden herhangi bir bonservis bedeli beklenmeyecek..

Marcao: Galatasaray'ın en büyük satış opsiyonları arasında gösterilen Marcao için gelen tüm transfer teklifleri değerlendirilecek. Galatasaray, Marcao'dan 10 milyon euro bandında bir bonservis bedeli bekliyor..

Luyindama: Galatasaray'da bir yıl daha sözleşmesi bulunan Luyindama için sarı-kırmızılı yönetim gelecek olan olası teklifleri değerlendirme kararı aldı. Luyindama ile yapılan yeni sözleşme görüşmeleri de askıya alındı..

Babel: Galatasaray'da bu sezon beklentileri karşılayamayan Ryan Babel, EURO 2020'de Hollanda Milli Takımı ile boy gösterecek. Galatasaray Yönetimi, EURO 2020 sonrasında Babel'den bir bonservis getirisi bekliyor..

Feghouli: Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve sarı-kırmızılı kulüpten 3.2 milyon Euro garanti maaş alan Feghouli, takımın en çok kazanan 4 oyuncusundan biri durumunda. Galatasaray, Feghouli için gelecek teklifleri de değerlendirmeye alacak ve Cezayirli futbolcunun maliyetinden kurtulmak için ayrılık sürecine kolaylık gösterecek..

Falcao: Galatasaray'da 5 milyon Euro'ya yakın maaş alan Radamel Falcao için sezon sonunda tüm ayrılık opsiyonları kullanılacak. Galatasaray, hem Falcao'nun yıllık garanti maaşından kurtulmak hem de kulübe ufak da olsa bir miktar bonservis girdisi sağlamak istiyor..

Fatih Terim ve Ümit Davala PFDK'ya sevk edildi Spor Fenerbahçe'den beIN Sports açıklaması: Meşru tepkimizi sürdüreceğiz Spor PFDK'dan Antalyaspor ve Alanyaspor'a ceza Spor Fiorentina'da teknik direktör Prandelli istifa etti Spor