Fenerbahçe’de 26 bin üye cumartesi günü oy kullanacak

Abone ol

Cumartesi günü Fenerbahçe takımında başkanlık yarışının galibi belli olacak. Taraftarları son derece büyük bir heyecan bekliyor.

İki güçlü isimin adaylığında oldukça zorlu geçmesini beklediğimiz bir rekabet olacak. İki isimden geçtiğimiz günlerden bu yana projelerini açıklamaya devam ediyor. Aynı zamanda takım hakkında yapacakları hakkında belli vaatlerde bulunuyor. Tüm bunların sonucu ise cumartesi günü alınmış olacak. Divan kurulunu ikna etmeyi başaracak olan kişi 3 yıllığına kulübün başkanı seçilmiş olacak. Taraftalar nezdinde Ali Koç çok önde görülürken, divan kurulu ise henüz renk vermiş değil. Oldukça heyecan verici saatler futbol severleri bekliyor.

Sandık Sayısı Tartışma Konusu Oldu


Hafta sonu seçimde kullanılacak olan sandıkların sayısı konusunda çeşitli itirazlar geldi. Ali Koç 38 sandık için yetersiz olacağı beyanını verirken, Vefa Küçük tarafından da cevap geldi. “Yanlış anlamalar var burada. 15 gün önce kararlaştırıldı, üyelere mesajlar gönderildi ve giriş kartları basıldı. Giriş kartlarında masa numaraları, sandık numaraları belirlendi o saatten sonra sandıkları azaltalım desek de mümkün değil çoğaltalım desek de mümkün değil. Sadece belli haklı endişeleri karşılamak için tüzüğümüze göre her sandıkta 2 oy kabini var biz onu 3’e çıkardık. Oy kabinin artırarak işi süratlendiriyoruz. Hiç kimsenin endişe edecek bir şeyi yok tarafsız ve adil bir seçim olacak. 10 bin kişi de gelse 26 bin kişi de gelse herkese eşit mesafede hiç bir sıkıntı olmadan seçim sonlanacak" ifadeleri kullanıldı.

Başkanı Seçmek İçin Binler Oy Kullanıyor


Geçtiğimiz seçimlerden farklı olarak çok daha fazla seçmenin bu seçimde oy kullanmasını bekliyoruz. Aidatlarını ödeyerek, oy kullanma hakkında sahip olan üyelerin sayısı güncel olarak 26 bin seviyelerine gelmiş durumda. Buda gelmiş geçmiş en çok seçmenin katıldı bir seçim olacak. Bu açıdan dahi oldukça kritik olmasını beklediğimiz seçim gününü sizler için yakından takip ediyor olacağız. ile bu özel günü kaçırmamış olacaksınız. Aynı zamanda sizleri bekleyen farklı fırsatlarda bulunuyor.

Osmanlıspor'dan flaş açıklama! Spor Fenerbahçe'ye 160 milyon liralık darbe! Spor Komşular gerildi: İlişkiler askıya alındı Spor Beşiktaş'ı duyunca kaçtı! Spor