Fenerbahçe'den gençlere sözleşme operasyonu

Abone ol

Kontratı sezon sonunda bitecek oyuncular, 1 Ocak’tan itibaren başka bir takıma imza atabiliyor. Geçen sezon altyapının prensi Ömer Faruk Beyaz’ı bedelsiz olarak Stuttgart’a kaptıran Fenerbahçe, aynı sıkıntıyı Ferdi ve Berke’de yaşamak istemiyor.

Ferdi Kadıoğlu, 2018’de transfer olduğu Fenerbahçe’deki en iyi dönemini geçiriyor. Vitor Pereira’nın adeta prensi haline gelen genç yıldız, sezonun en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Ferdi’nin Milli Takım tercihi merakla beklenirken, Fenerbahçe Yönetimi de sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, 22 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık kontrat imzalamak istiyor. Daha önce sıkıntılı dönemler yaşayan, ayrılma planları yapan Ferdi Kadıoğlu, bu sezonki müthiş çıkışı ve Pereira’nın kendisine verdiği değer sonrası takımda kalmaya sıcak bakıyor.

Hollanda’dan Ajax’ın takip ettiği yıldızı elden kaçırmak istemeyen yönetim, 1 Ocak’a kadar bu işi bitirmeye kararlı.

Berke ile ilgili planlar büyük

Berke Özer, kiralık olarak formasını giydiği Belçika ekibi Westerlo’daki performansıyla başta Avrupa’dan birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı. Yaz döneminde Fenerbahçe’ye dönen genç file bekçisine talipler olsa da Pereira’nın da isteğiyle Berke takımda kaldı.

Başarılı kaleci şu an için rekabette Altay Bayındır’ın gerisinde kaldı. Ancak yönetimin, 21 yaşındaki file bekçisiyle ilgili planları büyük.

Altay’ın satılması halinde eldivenler uzun yıllar Berke’ye verilecek. Sarı-Lacivertliler bu nedenle bir an önce yeni sözleşme imzalamak için çalışıyor.

İspanyol devi Atletico Madrid’in yakından takip ettiği Berke Özer ve menaceriyle görüşmelerin kısa sürede başlayacağı öğrenildi.

Sosa & Serdar’da karar sezon sonunda

Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek iki isim daha var: Jose Sosa ve Serdar Aziz... Ancak yönetim, takımın iki tecrübeli oyuncusuyla ilgili kararını lig bittikten sonra vermeyi planlıyor.

36 yaşındaki Sosa ile yolların ayrılma ihtimali şu an için daha yüksek görünüyor.

Serdar’ın olumlu yönleri yükselen formuyla yeniden Milli Takım’a çağırılması ve yabancı sayısının daha da düşecek olması. Dezavantajı ise sık sık sakatlanması.

Beşiktaş'tan Ocak ayında 40 milyon liralık operasyon Spor Galatasaray'da hedef Elneny Spor Transferde Kaan Ayhan savaşı! Galatasaray ve Beşiktaş girişimlere başladı Spor Fenerbahçe'nin acil durum planı: Luiz Gustavo Spor