Fethullahçı Emre Uslu, Özgür Demirtaş'a 'Demokraside sınıfta kaldın' dedi; ortalık karıştı

Abone ol

Fethullahçılara yakınlığı ile bilinen Emre Uslu, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. Uslu, Demirtaş'ı sohbet odasından kendisini kovmakla suçladı.

Fethullahçılara yakınlığı ile bilinen Emre Uslu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın sohbet odasından kendisini çıkardığı öne sürdü.

Demirtaş'ı etiketleyen Uslu paylaşımında, ''Twitter Space’i demokrasi testi olarak kullanıyorum. Bu bağlamda bugün. Özgür Demirtaş’ın odasına girdim DİNLEYİCİ olarak. Odadan attı muhtemelen şimdi DEMOKRASİ nutukları çekiyordur. Demokrasi ifade özgürlüğü o da tahammül ister. Bundan sonra kaldın sınıfta. OTUR SIFIR'' ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ'TAN YANIT

Uslu'ya yanıt ise gecikmedi.

Uslu'nun paylaşımını alıntılayan Demirtaş, ''Yahu GİT İŞİNE Allah aşkına benim işim gücüm yok o kadar insanın içinden seni bulup odadan mı atacağım? Sen mi karar veriyorsun benim ne kadar demokrat olduğuma? Ohh ne ala AT bir palavra onun üzerinden hikaye yaz. Git işine hadi ya'' diye yazdı.

''GİT YARDIMCINA SOR''

Özgür Demirtaş'ın bu paylaşıma ise Uslu şöyle yanıt verdi:

''Demokrat olup olmadığını ben değil DEMOKRASİNİN KURALI belirliyor. İfade özgürlüğü demokrasinin temel taşıdır. İfade özgürlüğünü geçtim sen odanda dinlemeye gelen bir akademisyene bile tahammül edemedin. Sen değilsen Co-hostun attı. Ben yalan söylemem, git o yardımcına sor.''

Van'dan eğitime kar arası Güncel Adnan Oktar davasında sıcak gelişme: İstinaf, kararı bozdu; 68 kişi serbest kaldı Güncel Türkiye'de koronavirüsten 115 kişi daha hayatını kaybetti! 24 bin 614 yeni vaka var Güncel Bıçaklı saldırıya uğrayan eski Ülkü Ocakları başkanı ateş açtı: 2 kişi hayatını kaybetti Güncel