Gülşen'den Boğaziçi öğrencilerine destek

Abone ol

Sanatçı Gülşen, Prof. Dr. Melih Bulu'nun, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerini kutladı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan ve aylardır protestoların hedefinde olan Prof. Dr. Melih Bulu, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile gece yarısı görevden alındı.

Geçtiğimiz günlerde giydiği kıyafet nedeniyle cinsiyetçi saldırılara uğrayan sanatçı Gülşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Boğaziçi Üniversitesi’nin tüm öğrencilerini, akademisyenlerini, haklı direnişlerindeki zaferi kutluyorum" diyerek Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin ve akademisyenlerinin yanında olduğunu belirtti.

Hakkari-Van karayolunda heyelan Güncel Nihal Olçok'tan Sedat Peker'e flaş çağrı: Bu konu Türkiye’yi başka bir yere taşır Güncel Mansur Yavaş'tan flamingo ölümlerine ilişkin açıklama: Destek vermeye hazırız Güncel Bakan Pakdemirli'den açıklama: Bugün itibariyle 20 yangın çıkmış durumda Güncel