Halil Falyalı cinayetinde yeni gelişme: 5 şüpheliye tutuklama talebi

Abone ol

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan Mustafa Söylemez, ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ve 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık 5 şüpheliyi tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ile 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. 8 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

5 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ

Şüphelilerin yaklaşık 8 saat süren ifadeleri 7 savcı tarafından alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından Mustafa Söylemez, Mehmet Faysal Söylemez, Cengiz Şener, Abdurrahim Çelik ve Ender Yıldız tutuklanma talebiyle, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

(DHA)

Türkiye'de koronavirüsten 268 kişi daha hayatını kaybetti! 85 bin 26 yeni vaka var Güncel İşçi servisi, otomobil ile çarpıştı; 12 kişi yaralı Güncel Migros işçileri zaferlerini böyle kutladı: En düşük ücret 5 bin 125 lira oldu, işten çıkarılan işçiler iş başı yapacak Güncel AKP'li Akbaşoğlu'nun enflasyon hesabına yanıt Gökhan Özoğuz'dan geldi Güncel