Hemşire ve güvenlik görevlisini darp eden 2 kardeş tutuklandı

Abone ol

Konya'da bir özel hastanede çalışan hemşire ve güvenlik görevlisini döven 2 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Konya'da bir özel hastanede çalışan hemşire ve güvenlik görevlisini döven 2 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki Özel Farabi Hastanesi'nde meydana geldi. Covid- 19 şüphesiyle annelerini hastaneye getiren Adem Afşar ve İrfan Afşar, tartıştıkları hemşire T.T. ve olaya müdahale eden güvenlik görevlisi Z.E.’yi dövdü.

Hemşire ve güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine 2 kardeş gözaltına alındı. Haklarında 'kişinin yerine getirdiği sağlık ve kamu görevi nedeniyle kasten yaralama, birden fazla kişiyle görev yaptırmama için direnme' maddelerinden işlem başlatılan 2 kardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Adem ve İrfan Afşar kardeşler çıkarıldıkları Konya 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kardeşlerin annelerinde ise Covid-19 bulunmadığı tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Maske gönderen CHP'li belediyeye teşekkür eden doktora soruşturma açıldı Güncel Çankırı'nın Yapraklı İlçesi için karantina kararı alındı Güncel Siirt'te bir köy ile bir mezra karantinaya alındı Güncel Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 1006'ya yükseldi Güncel