İlk 11'e ilk defa giren Boupendza, 45 dakikada 4 gol attı!

Abone ol

Süper Lig'de Hatayspor, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Hatay'da Aaron Boupendza 22 dakikada hat-trick yaptı. Boupendza, 45'inci dakiada dördüncü golünü kaydetti. Peki Boupendza bu sezon Hatayspor'da kaç maçta kaç gol attı? İşte detaylar.

Süper Lig'in 15. haftasında Antalyaspor, sahasında Hatayspor'u konuk etti.

Konuk ekipte Aaron Boupendza, 11, 17. ve 22. dakikalarda attığı goller ile takımını 3-0 öne geçirdi. 45+1'de attığı dördüncü golle göz dolduran 24 yaşındaki futbolcu böylece ilk defa ilk 11'de yer aldığı bir maçta 4 gol birden atmış oldu.

Gabonlu futbolcu, 22 dakikada hat-trick yapmış oldu.

Boupendza daha önce Çaykur Rizespor ve Karagümrük maçlarında oyuna sonradan dahil olmuş ve 3 gol kaydemişti. Golcü futbolcu, Rize karşısında 90+7’de attığı gol ile takımına son dakikada beraberliği getirirken; Karagümrük maçında da 23 dakikada 2 gol birden kaydetmişti.

Deplasmanda ilk defa gol atan Boupendza, Antalya karşısında attığı 3 gol ile 5’e ulaştı ve takımının en golcü oyuncusu da oldu. Onu takip eden isim ise 4 gol ile Diouf.

Aaron Boupendza kimdir?

7 Ağustos 1996 Gabon doğumlu Aaron Boupendza futbola Gabon’da, CF Mounana takımında başladı. Boupendza, 2016 yılında Bordeaux’a transfer oldu. Forvet ile beraber kanatlarda da oynayabilen golcü futbolcu Pau FC, Ajaccio, Tours FC ve Feirense gibi takımlarda forma giydi.

Beşiktaş-Sivasspor maçı sonrası spor sayfaları karardı: 'Sayenizde Türk futbolu bitti' Spor Teknik direktörler İlhan Palut ve Çağdaş Atan'a PFDK şoku Spor Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'un cezası açıklandı Spor TFF ve Digiturk anlaştı! Kulüplere yapılacak ödemenin tarihi belli oldu Spor