İnce'nin kuru fasulye ve pilav tarifi sosyal medyanın gündeminde

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dünkü Trabzon mitinginde ithal ürünlerle dolu kuru fasulye ve pilav tarifi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'nin 'Pensilvanya' açıklamasına değinerek 'ispatlayamazsan namertsin' demişti.

İnce konuşmasında 'diploma' konusunu açarak "Ne dersem cevap veriyor, bir konuya hiç girmiyor. Diploma. Dün Balıkesir'deydim, mezun olduğum okula gittim. Okul arkadaşlarımla beraber, okulun bahçesinde bir daha fotoğraf çektirdik. Bekliyorum, her konuda bana cevap veriyorsun da bu konuda da bir şey yapsan diyorum." ifadelerini kullandı.

İnce ayrıca 'ilk kez bir yemek tarifi yapacağım' diyerek şu ifadeleri kullandı

"İlk kez bir yemek tarifi yapacağım Trabzon'da. Kuru fasulye pilav tarifi yapacağım size. 2 su bardağı Çin kuru fasulyesi alacaksınız, yanına 2 kaşık Tunus zeytinyağı koyacaksınız, yanına 1 adet İran soğanı, 1 kaşık Ukrayna salçası katacaksınız, 3 bardak Amerikan pirinci olacak, bunları da Rus doğalgazında ısıtacaksınız, bu arada da Fransız düdüklü tenceresini kullanacaksınız. Eee peki AK Parti'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Fasulye Çin'den, saman Bulgaristan'dan. Etsiz kuru fasulye yaptık, pardon. 300 gram da Sırbistan eti katacaksınız. Etli fasulye olacak."

Açıklama sosyal medyanın da gündemindeydi. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle

CHP’li Sındır: Kırılma noktasındayız Siyaset 'AKP her gün seçmen taşımak için başvuru yapıyor' Siyaset Dışişleri Bakanı'ndan F-35 açıklaması Siyaset İşte partilerin sanayi konusundaki vaatleri Siyaset