İngiltere ait F-35 savaş uçağı Akdeniz'de düştü!

Abone ol

Akdeniz'de İngiliz Kraliyet Donanması'na ait bir F-35 düştü.

Akdeniz'de İngiliz Kraliyet Donanması'na ait bir F-35 düştü.

F-35'LERDE 871 KUSUR TESPİT EDİLMİŞTİ

20 yılı aşkın süredir geliştirilmekte olan F-35 savaş uçağındaki sorunlar bitmiyor. F-35'lerde muharebe kabiliyetine zarar verecek ve pilotların güvenliğini tehlikeye atabilecek türden yaklaşık 871 kusur bulunduğu belirtiliyor.

TÜRKİYE F-35 PROGRAMINDAN ÇIKARTILMIŞTI

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye'nin F-35 programından resmi olarak çıkarıldığını duyurmuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Eylül ayında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için gittiği New York'ta gazetecilere açıklamalarda bulunmuş ve F-35 program konusunda ABD'nin verdiği sözü tutmadığını belirtmişti:

"Bakın biz F-35'leri aldık, 1 milyar 400 milyon dolar ödeme yaptık ve bu F-35'ler bize teslim edilmedi. Amerika önce bunu bir defa halletmeli. Bize S-400 konusunu bahane edip F-35'leri vermemek, her şeyden önce bir defa devletler arası ilişkilerde, ne diplomasi noktasında bir kimlik ortaya koymadır."

Polonya'dan, Lukaşenko ve Putin ile görüşen Merkel ve Macron'a tepki Dünya Yunanistan'da Başbakan Miçotakis'le tartışan gazeteci ülkeyi terk edecek Dünya 3D yazıcıyla üretilen 'bitkisel et' satışta Dünya Koronavirüste yeni dalga başladı: Acı rekor geldi! Dünya