İran'da mahsur kalan 87 yaşındaki Zeynep Sahur'u bekleyen tehlike

Abone ol

CHP'li Barış Yarkadaş, İran'da mahsur kalan 87 yaşındaki Zeynep Sahur hakkında çağrıda bulundu.

CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, İran'da mahsur kalan 87 yaşındaki Zeynep Sahur hakkında çağrıda bulundu.

Yarkadaş, 87 yaşındaki Zeynep Sahur'un 8 Mart'tan önce Türkiye'ye dönmezse hakkında dava açılacağını belirterek yetkililere şöyle seslendi:

"87 yaşındaki Zeynep Sahur İran'ın Şot kentindeki akrabalarını ziyarete gitti. Vizesi 8 Mart'ta doluyor. Ancak kapı kapatıldığı için İran'dan çıkamıyor. Akrabaları az önce aradı ve "Konsolosluk birşey yapamayacağını söylüyor. 8 Mart'tan önce dönmezse hakkında dava açılacak" dedi.

Zehra Sahur'un akrabaları, 87 yaşındaki annelerinin yürümekte zorluk çektiğini, konsolosluğumuzun ise vizesinin uzatılması konusunda herhangi bir adım atmadığını söylüyor. Zehra Sahur telefonda ağlıyor ve "Beni Türkiye'ye götürün" diyormuş. Yetkililere duyurulur."

Tepki çeken görüntü: Hastalıkla böyle mi mücadele ediliyor?

Koronavirüs Ürdün'e de sıçradı Dünya Louvre Müzesi koronavirüs nedeniyle kapılarını kapattı Dünya Azerbaycan’da eğitime koronavirüs engeli! 7 gün ara verildi Dünya Çin’de korona salgınında görevlileri öldüren kişiye idam kararı Dünya