İstanbul Barosu'ndan avukatlara boykot çağrısı

Abone ol

İstanbul Barosu, adliyelerdeki kafeteryalarda uygulanan fiyatlara karşı avukatları boykota çağırdı.

İstanbul Barosu, adliyelerdeki kafeteryalarda uygulanan fiyatlara karşı avukatları boykota çağırdı.

Barodan avukatlara gönderilen mesajda kafeteryalardaki ürünlerin; hakim, savcı ve diğer adliye personeline farklı fiyatta satıldığı belirtilerek, fiyat eşitliği sağlanıncaya kadar boykot edilmesi istendi.

Boykot, yarın başlayacak.

İstanbul'daki adliyelerde uygulanan fiyatlar nedeniyle bir avukat, 2019 yılının temmuz ayında suç duyurusunda bulunmuştu.

Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde geçen yaz uygulanan fiyatlara göre, simit 3,5, büyük çay 7, Türk kahvesi 9, nescafe 10 ve kahvaltı tabağı 25 liradan satılıyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde ise, yine geçen yaz paylaşılan fiyat listesine göre, simit 3, karton bardak çay 4, nescafe 6 ve karışık tost 9 liradan satışa sunuluyor.

Adliye personeli de boykot etmişti

Geçen yaz, adliye personeli de kendilerine uygulanan fiyatlar nedeniyle kafeteryaları kullanmama kararı almıştı. (Independent Türkçe)

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den korkutan deprem açıklaması Güncel Arkeolojik ve doğal sit alanları yok olma tehlikesiyle karşı karşıya Güncel Manisa Valiliği: Depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır Güncel Eskişehir Şehir Hastanesi'nde pes dedirten olay Güncel