İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şehit polis Erkan Gökteke için tören düzenlendi

Abone ol

İstanbul Bağcılar’da silahlı saldırıda sonucu şehit olan polis memuru Erkan Gökteke için düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

İstanbul Bağcılar’da silahlı saldırıda sonucu şehit olan polis memuru Erkan Gökteke'nin naaşı veda merasimi için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda şehit olan Erkan Gökteke için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü vatan yerleşkesi bahçesinde tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikya, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ailesi ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Şehidin 2 yaşındaki oğluna polis şapkası takıldığı görüldü. Duygusal anlar yaşanan törende şehit için dualar edilip, meslektaşlarından helallik alındı. Şehidin eşi çocuğuna sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.


Yozgat'ta AKP'liler arasında 'ihale' gerginliği! AKP'li başkan isyan etti: Vicdana uygun değil Güncel Oğlunun bıçaklandığını gören anne saldırganlara ateş açtı: 'Öldüreceklerdi' Güncel HDP'den istifa eden Tuma Çelik'in tecavüz ettiği belirtilen kadının ifadesi ortaya çıktı Güncel Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Kraliçe Elizabeth ve Kaddafi'ye 'Çayda çıra' oynadım Güncel