İstanbul'da şiddetli yağış! Atatürk Havalimanı’nda hava trafiği durdu

Abone ol

İstanbul'da şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda uçak iniş ve kalkış trafiği geçici olarak durduruldu.

Bir süre uçak iniş ve kalkışlarına müsade edilmeyen alanda daha sonra hava trafiği normale döndü. Yoğun yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda apron ve yolcu salonlarına su bastı. Havalimanı dışında İstanbul'da pek çok bölgede sel ve su baskınları görüldü. AKOM ve Meteoroloji'den yapılan son açıklamalara göre İstanbul'da boğaz ve Anadolu yakasında sağanak yağış ve yer yer dolu yağışı bekleniyor.

Akşam saatlerinde İstanbul’u etkisi altına alan yoğun yağmur, şimşek ve gök gürültüsü nedeniyle hava trafiğini olumsuz etkilendi. Atatürk Havalimanı çevresinde oluşan CB bulutları (elektrik yüklü bulutlar) nedeniyle uçaklar yaklaşma yapamadı. Atatürk Havalimanı’na inecek olan uçaklar bir süre iniş yapamadıkları için havada tur atmak zorunda kaldı.

APRON VE YOLCU SALONLARINI SU BASTI

Yoğun yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda apron ve yolcu salonlarına su bastığı bildirilirken, havalimanı dışında İstanbul’da pek çok bölgede sel ve su baskınları için uyarılar yapılıyor.

İSTANBUL’DA YOĞUN ŞİMŞEKLER GÖRÜLDÜ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyarılarının ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı.

Halis Bayancuk hakkındaki davada karar açıklandı Güncel Kamyon şarampole yuvarlandı: 4 yaralı Güncel Flaş karar! Her düğüne bir polis Güncel Acun'un ekibine Dominik'te silahlı saldırı; acı haberi böyle duyurdu! Güncel