İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon: Çok sayıda gözaltı

Abone ol

Düzenlenen operasyonlarda narkotik madde de ele geçirildi.

İstanbul'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'un birçok ilçesinde saat 06.00'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Narkotik şube ekiplerince adreslerde yapılan aramalarda çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

Operasyona Özel harekat polisi, Narkotik şube ekipleri ve İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den cami önlerinde açıklama yapan TÜGVA'ya tepki Güncel Dekan, bölüm başkanlığına kendini atadı Güncel Akdeniz'de şiddetli deprem! Güncel Özel Güvenlik, İTÜ'de 'barınamıyoruz' diyen öğrencilere böyle müdahale etti Güncel