İYİ Parti'li Sunat'tan Habertürk'te 'Sedat Peker - Süleyman Soylu' isyanı: Sanki bir sansür var!

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddialarının medya tarafından sansürlenmesine tepki gösterdi.

GERÇEK GÜNDEM - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in gündemi sarsan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Emniyet Müdürü, İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar ile ilgili iddialarını dile getirdi.

Medyanın Sedat Peker - Süleyman Soylu tartışmasına uyguladığı sansüre isyan eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat'ın açıklamaları şöyle:

"Türkiye'nin gündeminde çok önemli konular var Kübra Hanım. Yani organize suç örgütü başkanı (Sedat Peker), koruma verilen, mitingler yaptırılan, kemik kırdırılan kişi gündemi sarsacak açıklamalar yapıyor. Ve bu gündem olmuyor! Sanki bir sansür var! Anlayamadığım bir şey.

Enteransandır Sayın Cumhurbaşkanı (Erdoğan) bugün açıklamasında, Süleyman Soylu da daha önceki açıklamasında muhalefetle bunları eşleştirmeye çalışıyor. 'Bir çuvalın içine girmişler' falan diyor.

Ya komik komik! Böyle bir şey olabilir mi? Bu adama mitingler yaptıran, koruma veren muhalefet mi?"

KÜBRA PAR'DAN MÜDAHALE!

Kübra Par'ın İYİ Parti'li Şenol Sunat'ın açıklaması sırasında araya girerek "Peki bunları da konuşalım, ilerleyen dakikalarda çok teşekkürler" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

İYİ Parti'li Şenol Sunat da Kübra Par'ın müdahalesini önemsemeyerek, "Savcıların bu konuda, bu iddialara soruşturma açması lazım" dedi.

Sedat Peker'den 5. video: Fethullah Gülen'le görüşmeye giden Mehmet Ağar'ın elinde yazılı emir var mıdır?

CEM KÜÇÜK, SÜLEYMAN SOYLU'YU SAVUNMAYA ÇALIŞTI

Kübra Par ve yandaş Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk'ün Süleyman Soylu'nun Sedat Peker hakkındaki suç duyurusunu hatırlattığı sırada Soylu'ya yakınlığı ile bilinen yandaş Türkiye yazarı Cem Küçük'ün "Terörü bitiren" ifadesini kullanarak Soylu'yu savunmaya çalıştığı görüldü.

İYİ PARTİ'Lİ SUNAT: PİSLİKLER ORTAYA ÇIKMASIN DİYE YASAK GETİRİLECEK

www.gercekgundem.com'un aktardığına göre, daha sonra İYİ Parti'li Şenol Sunat da "Bakın bir dakika sözümü lütfen kesmeyin. Sayın Soylu kendisine (Sedat Peker) iftira ve hakaretten suç duyurusunda bulundu. Bunun sebenin ne olduğunu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Yasak getirilecek, daha fazla ortaya pisliklerin ortaya çıkmaması sağlanacak Sayın Par" diyerek sözlerini noktaladı.

KÜBRA PAR KONUYU DEĞİŞTİRDİ

Kübra Par da Şenol Sunat'ın Sedat Peker konuşması sonrası konuyu değiştirerek Hasan Öztürk'e söz verdi.

Sedat Peker 5. videoda Kılıçdaroğlu hakkında ne dedi?

Sedat Peker'in 5. videosunda çarpıcı Meral Akşener detayı

Yılmaz Özdil: Sedat Peker bu konuda kesinlikle haklı!

İŞTE HABERTÜRK'TE YAŞANAN SEDAT PEKER - SÜLEYMAN SOYLU TARTIŞMASININ GÖRÜNTÜLERİ:

'Şahsiyet' ile ortalığı sallayan puhutv'den yeni dizi sürprizi Medya Babasını kaybeden Sedef Kabaş, o görüntülere isyan etti: Hesabını soracağım! Medya Güldür Güldür sevenlere Show TV'den büyük müjde! Medya Çukur'a final öncesi bomba transfer! Medya