Juul Pod nasıl doldurulur?

Abone ol

Tek kullanımlık kartuşlar olan juul pod içeriğinde nikotin tuzu bulunan salt likit ile doldurmanız gerekmektedir.

Tek kullanımlık kartuşlar olan juul pod içeriğinde nikotin tuzu bulunan salt likit ile doldurmanız gerekmektedir. Yeni olan podların maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle kullanıcıları juul podları doldurmaya yöneltti. 17 mg seviyesi olan düşük likit ile başlamanız gerekmektedir. Biraz zaman geçtikten sonra doğru olan mg oranını bulabilmeniz mümkün olacaktır.

Firmanın Ürünleri

Firma kullanıcılarına juul kartuş çeşitleri sunmaktadır. Ekonomik ve her keseye uygun olanjuul ürünlerini devamlı alarak juul sipariş vermektedirler.

Firmanın ürünleri hakkında bilgi vermemiz gerekirse;

· Joyetech Teros One Pod Mod Mesh Kartuş (2’li)

· Joyetech Teros One Pod Mod

· Uwell Amulet Kartuş

· Lost Vape Lyra Pod Mod

· Purge Ally Pod Mod Kartuş gibi çok çeşitli ürünleri uygun juul fiyat ile firma kulanıcılarının hizmetine sunmaktadır.

Ürünler Hakkında Bilgilendirme

Firma ürünleri hakkında bilgi verelim.

  • Joyetech Teros One Pod Mod Mesh Kartuş (2’li): Firmanın yeni cam malzemeleri ile, göz alıcı bir görünümde müşterilerine sunmuş olduğu üründür. Teros One Kit'in 2 adet yedek kartuş çıkarmasıdır.
  • Joyetech Teros One Pod Mod : Zarif ve şık tasarımı ile güncellenmiş pod çeşididir. Çocukların oynamaması için kilit özelliği bulunmaktadır. Likit kapasitesi 2.0 Ml'dir.
  • Uwell Amulet Kartuş : 1,6 Ohm Kartuştur. Kutunun içerisinde 2 adet vardır.
  • Lost Vape Lyra Pod Mod : Bölmesinde benzersiz tutam ve çekmeli damla ucu teknolojisi kullanılmıştır. Akıllı bir tasarıma sahiptir. Hafif ve taşınabilir özelliği vardır. Bölmeyi dışarı çekerek, klipslerin her iki tarafını sıkın ve kapağı çıkartın.
  • Purge Ally Pod Mod Kartuş : Dl'den MTL'ye kadar ayarlanabilir hava akımı bulunmaktadır. İster salt nikotin ile isterseniz de normal nikotin ile kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir hava halka kapağı bulunmaktadır.

Firmanın daha değişik ve farklı özelliklere sahip ürünleri bulunmakta ve müşterilerinin kullanımlarını beklemektedir.

Juul Pod Özellikleri

Juul batarya ve cihazın tek yapısına uyumlu güzel tat veren hazır pod'tur. Manyetik şarj yuvası kalitesi en üst seviyededir. Sigara gibi kokmaz ve dişlerinizi sarartmayan özelliğe sahiptir. Bir kapsülü bir paket sigarayla eşit derece nikotin içermektedir. Dolu bir tanktan 200 puf alabilirsiniz.

Kargo ve Sipariş Bilgileri

Firmanın satmış olduğu bu ürünleri aldığınız zaman gün içerisinde saat 15:00'a kadar olan siparişleriniz aynı gün size gelmektedir. Cumartesi günü saat 12:00'a kadar olan siparişleriniz aynı gün ürününüz elinize geçer. Cumartesi günü saat 12:00'dan verilen siparişleriniz ise pazartesi günü kargoya verilip aynı günde elinize geçer.

SPONSORLU İÇERİK

Savcı: Eskorta kaptırılan para dolandırıcılık sayılmaz Güncel Soba gazından etkilenen 4 kişilik aile hastaneye kaldırıldı Güncel Okul servisinden inen öğrenciye hafif ticari araç çarptı Güncel Bebek bezine uyuşturucu saklayan şüpheliler yakalandı Güncel