Kayseri'de sağanak yağış sele neden oldu

Abone ol

Türkiye genelinden gelen sel, yağış ve taşkın haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde su taşkınları meydana geldi.

Kayseri'de etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu.

Kentte akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle Kocasinan ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi'nde su taşkınları meydana geldi. Öte yandan, Yahyalı ilçesinde de etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Derebağ Mahallesi'ne ulaşan yol, su taşkını nedeniyle trafiğe kapandı. Bazı otomobiller yolda mahsur kalırken, vatandaşlar ekipler tarafından kurtarıldı.

Ayrıca Sarıoğlan ilçesine bağlı Ömürlü Mahallesi'nde de sel meydana geldi. Vatandaşların selin önüne set kurmaya çalışmaları kameralarca kaydedildi. Bölgelerde ekiplerin olumsuzluk yaşanmaması için çalışmaları devam ediyor.

Karaman’da sele kapılan kadın hayatını kaybetti Güncel Gemerek'te etkili olan sağanak sele neden oldu: Eğitime 2 gün ara verildi Güncel Ankara'da sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybetti Güncel Ankara Esenboğa Havalimanı üzerinde hortum: Uçaklar piste inemedi Güncel